Logo PNB Paribas

BNP Paribas Fortis

De bank voor een wereld in verandering – dat is de baseline van financiële dienstenleverancier BNP Paribas Fortis. In hun aanbod zit dan ook een brede waaier aan oplossingen voor bedrijven om internationaal uit te breiden. Daarmee kan u uw exportactiviteiten optimaliseren, beveiligen en financieren. Bovenop dat financiële luik, zoekt BNP Paribas Fortis mee naar de juiste aanpak en strategie voor uw internationalisering.

Credendo

Deze kredietverzekeringsgroep is aanwezig in heel Europa en actief in alle segmenten van de verzekering van krediet- en politieke risico’s. Handelsrelaties ondersteunen is hun missie. Credendo biedt u als Vlaamse exporteur tal van producten en oplossingen op maat die risico’s wereldwijd dekken. Denk aan (her)verzekeringen, garanties, borgstellingen en financiering als het gaat om binnenlandse en internationale handel of investeringen in het buitenland.

Logo Port of Antwerp-Bruges

Port of Antwerp-Bruges

Met ruim 300 lijndiensten en 800 bestemmingen is Port of Antwerp-Bruges de op een na grootste haven van Europa en een echte wereldhaven. In Europa kan 60% van de consumentenmarkt binnen de 24 uur worden bereikt. Ook kan u bij Port of Antwerp-Bruges terecht voor toegevoegde-waarde-diensten als verpakking, kwaliteitscontrole en opslag op maat. in Als motor van de circulaire economie en energietransitie bouwt ze mee aan een duurzame wereld.

Logo Skyhall - Brussels Airport

Skyhall - Brussels Airport Company

Brussels Airport Company (BAC) is de uitbater van onze nationale luchthaven Brussels Airport, recht in het hart van Europa. In Skyhall, de voormalige transithal en nu een unieke evenementhal, vonden we de ideale locatie voor onze Flanders International Business Awards. De Skyhall werd in 1957-1958 gebouwd om de bezoekers van de Wereldexpo 1958 te ontvangen. In september 2023 zal het kruim van internationaal ondernemend Vlaanderen er onze eerste awardshow bijwonen.

Logo Telenet for Business

Telenet

Voor Telenet staat digitaal voorop. Door continu te investeren in innovatie in verschillende activiteitsdomeinen, groeide deze telecommunicatiespeler uit tot een toonaangevende mobiele netwerkprovider in ons land. Samenwerking is daarbij essentieel. Zo gaat Telenet strategische partnerships aan met industriële spelers, academische instellingen en start-ups om de wereld van telecom, media en entertainment te veranderen en verbeteren.

Prijkt uw organisatie hier de volgende editie ook?

Verbindt u graag ook uw organisatie als sponsor aan de Flanders International Business Awards, het topevent voor internationaal ondernemen?