Met de eerste editie van de Flanders International Business Awards in zicht, lanceert Flanders Investment & Trade (FIT) een 3-delige podcastreeks onder de noemer Destination Tomorrow.

Alvast veel luisterplezier

Aflevering 2

Vanuit Vlaanderen werken aan de grote wereldproblemen

In deze tweede aflevering gaat onze host Felice Dekens in gesprek met twee van de drie trotste winnaars van de Flanders International Business Awards. Deze bedrijven werden erkend voor hun toewijding aan de uitdagingen van morgen. Koen Quaghebeur en Els Paesmans van Globachem kijken terug op hun deelname aan Exporter of the Year en delen hun inspirerend ondernemersverhaal. Benjamin Haycrayft, Executive Vice President EMEA bij Plug Power, licht toe waarom Vlaanderen de ideale locatie is voor de  allereerste groenewaterstoffabriek in Europa. Dit investeringsproject zal voor Vlaanderen belangrijke strategische waterstofverbindingen in Europa tot stand brengen en werd terecht bekroond tot de Foreign Investor of the Year. 

Aflevering 1

"Vlaanderen moet zich als ecosysteem profileren in het buitenland"

In deze aflevering licht FIT-CEO Joy Donné een tipje van de sluier over de nieuwe awards die worden uitgereikt op 20 september. En samen met Yin Oei, CEO van Living Tomorrow en co-voorzitter van de eindjury van de awards, gaat hij verder in op de uitdagingen waar onze bedrijven voor staan en hoe de nieuwe aanpak van FIT hen hierbij zal helpen. Ook delen ze met de luisteraar hun enthousiasme over de Vlaamse start-upscene.